Extinderea gamei La Provincia: avem deja șapte produse, declară Iustin Paraschiv, fondatorul Grupului Carmistin

Iustin Paraschiv

Cuprins

Extinderea gamei La Provincia: avem deja șapte produse, declară Iustin Paraschiv, fondatorul Grupului Carmistin

Cu o puternică prezență în industria alimentară din România, La Provincia promovează gustul autentic al cărnii de pui românesc și calitatea superioară. Divizia de pui a organizației Carmistin aduce consumatorilor produse ce impresionează prin calitate, sănătate, textură și gust.

Fiecare element din gama La Provincia este rezultatul unui proces riguros de producție, unde fiecare detaliu este atent gestionat pentru a asigura excelenta în toate aspectele. De la selecția atentă a materiilor prime până la utilizarea tehnologiilor moderne în procesul de producție, fiecare etapă reflectă angajamentul brandului La Provincia de a oferi produse autentice, delicioase și sănătoase.

Calitatea și sănătatea sunt garantate în fiecare produs La Provincia – alegerea de încredere a consumatorilor români. Brandul aduce împreună tehnologia de vârf și tradiția într-o armonie perfectă pentru a asigura calitatea superioară a fiecărui produs. Compania Carmistin, ghidată de moștenirea tradițională și îmbinând-o cu inovațiile tehnologice, gestionează cu grijă fiecare etapă a procesului de producție pentru a satisface perfect nevoile consumatorului modern.

Linia de pui a Organizației Carmistin folosește un sistem de producție 100% integrat, acoperind toate etapele, de la fermele de reproducție până la distribuție, asigurând astfel calitatea și trasabilitatea produselor.

În calitate de fondator și președinte al Grupului Carmistin, Iustin Paraschiv a jucat un rol esențial în dezvoltarea acestui model excepțional de producție, care a devenit un standard de excelență în industria alimentară din România. Antreprenorul a transformat această abordare în promisiunea că fiecare produs La Provincia oferă autenticitatea gustului de pui românesc, prin atenția la detalii și selecția riguroasă a materiilor prime.

Astfel, brandul La Provincia nu doar furnizează produse din carne de pasăre, ci aduce împreună tradiția, calitatea și pasiunea pentru a oferi consumatorilor o experiență autentică a bucătăriei românești.

Extinderea gamei La Provincia: avem deja șapte produse, declară Iustin Paraschiv, fondatorul Grupului Carmistin

Cu o atenție deosebită acordată diversității gusturilor și preferințelor consumatorilor, brandul La Provincia, parte a grupului Carmistin, se remarcă prin oferta sa variată de produse proaspete, concepute pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Sub marca La Provincia, sunt disponibile următoarele game:

  • Pui Vegetarian – crescut cu legume și cereale;
  • Pui crescut la sol;
  • Pui fără antibiotice;
  • Pui marinat;
  • Ouă de la găini vegetariane;
  • Pui BIO;
  • Ouă BIO.

Prin folosirea metodelor tradiționale de creștere a păsărilor, asigurându-se o alimentație sănătoasă și hrănitoare, Organizația Carmistin garantează cea mai înaltă calitate a produselor La Provincia. În plus, prin gama sa de produse BIO, La Provincia își reiterează angajamentul față de alimentele sănătoase și sustenabile, oferind o selecție atentă de produse care îmbină gustul autentic românesc cu standardele ridicate de calitate și responsabilitate față de mediu.

Investițiile semnificative ale companiei Carmistin în această direcție reflectă angajamentul său față de sursele sigure și sustenabile pentru crearea produselor La Provincia. Prin inaugurarea primei ferme de pui BIO din țară, Carmistin își menține promisiunea de a furniza consumatorilor alimente de cea mai bună calitate, gustoase și sănătoase.

Hrana sănătoasă, produsă responsabil, este acum la îndemâna consumatorilor, iar La Provincia reprezintă o alegere de încredere pentru cei care își doresc să facă alegeri alimentare informate. De la gama de Pui Vegetarian crescut cu legume și cereale, la Puiul BIO Hrănit Sănătos, fiecare produs La Provincia se remarcă prin calitate, textură și gust.

Produsele La Provincia sunt disponibile atât în supermarketuri, cât și în rețeaua de magazine proprii, aducând autenticitatea gustului românesc în casele consumatorilor din întreaga țară.

Cu peste 30 de magazine sub emblema La Provincia, Organizația Carmistin a creat o rețea solidă și diversificată pentru comercializarea produselor sale. Aceste magazine sunt locații-cheie unde consumatorii pot achiziționa cu ușurință produsele La Provincia.

Prin extinderea rețelei de distribuție, compania condusă de Iustin Paraschiv a făcut un pas semnificativ pentru a aduce produsele La Provincia mai aproape de publicul larg. Produsele nu sunt disponibile doar în magazinele proprii, ci și în lanțuri de supermarketuri importante, precum Lidl, Kaufland, Carrefour și multe altele.

Această abordare largă a distribuției nu compromite principiile fundamentale ale calității. Brandul La Provincia menține cu fermitate accentul pe calitate și accesibilitate, oferind consumatorilor produse sănătoase care respectă standardele riguroase de siguranță în procesele de sortare și ambalare.

Prin inovație constantă și atenție riguroasă la calitate, La Provincia rămâne un brand de încredere în industria alimentară din România, oferind produse autentice și variate, accesibile consumatorilor din întreaga țară. Fiecare produs nu doar oferă o experiență culinară autentic românească, ci reflectă și angajamentul ferm al Organizației Carmistin față de standardele ecologice și responsabilitatea în producție.

Postări asemănatoare

22742637

Cum poți să obții subvenții dacă ai o mini fermă de găini

Timp de citit: 7:13 min

În contextul agriculturii moderne, mini fermele de găini reprezintă o oportunitate atractivă pentru micii antreprenori care doresc să contribuie la producția locală de alimente sănătoase și să dezvolte afaceri sustenabile.…

Vezi articolul
aswathy n srmhhwctvcu unsplash

Cum se face curățenie într-o crescătorie de iepuri?

Timp de citit: 5:50 min

Curățenia într-o crescătorie de iepuri este o sarcină esențială pentru menținerea unui mediu sănătos și confortabil pentru animale. Într-un astfel de mediu, igiena este crucială pentru sănătatea și bunăstarea iepurilor,…

Vezi articolul